ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;

B2B

Αγαπητοί συνεργάτες,
Στο CitisAid δημιουργήσαμε ένα εξειδικευμένο τμήμα εξυπηρέτησης επιχειρήσεων προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του χώρου με σκοπό την παροχή άμεσων και σύγχρονων υπηρεσιών προς τους επαγγελματίες συνεργάτες.Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο, μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε κορυφαία εξυπηρέτηση, ταχύτητα, ποιότητα με εγγυήσεις και σαφώς προνομιακές τιμές.Καλύπτουμε ολοκληρωμένα τις ανάγκες του εκάστοτε επαγγελματία συνεργάτη σε ότι αφορά τον τομέα της αγοράς ανταλλακτικών, αξεσουάρ καθώς και υπηρεσιών επισκευής για κάθε είδους συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Διαθέτουμε πλούσια γκάμα με άμεσα διαθέσιμα μοναδικά προϊόντα από γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ ηλεκτρονικών συσκευών από αναγνωρισμένες μάρκες, για την υποστήριξη των συσκευών σας.

Απλές διαδικασίες

Στην επάνω δεξιά πλευρά της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας www.citisaid.com/eshop επιλέξτε το πεδίο Δημιουργία Λογαριασμού και συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία που αφορούν τα προσωπικά σας καθώς και τα στοιχεία της εταιρίας σας.

Στο κάτω μέρος της ίδιας σελίδας συμπληρώστε τον κωδικό εισαγωγής που επιθυμείτε, και το αν θέλετε να σας αποστέλλονται ενημερωτικά email. Υποχρεωτική συμπλήρωση χρειάζεται στην αποδοχή των Ορων Χρήσης.

Φόρμα ενδιαφέροντος

O κωδικός πρέπει να έχει τουλάχιστον 7 χαρακτήρες.
O κωδικός πρέπει να έχει τουλάχιστον 7 χαρακτήρες.
Συμπληρώνοντας τη φόρμα θα δημιουργηθεί λογαριασμός χρήστη. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την πορεία του αιτήματός σας.
TOP